2725
woningzoekers
113
verkochte woningen
voor woningzoekers
droomwoning snel vinden?


Wees als eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod in de gemeente Barneveld.

voor woningverkopers

waarde van uw woning weten?


Gratis waardebepaling, verkoopadvies en matchresultaat van woningzoekers voor uw woning.

Zo eenvoudig werkt woningmatch
voor woningzoekenden

Stap 1
Schrijf u gratis in als woningzoeker en geef uw woonwensen door.
Op zoek naar een nieuwe woning? Door in te schrijven bij Woningmatch, krijgt u een voorrangspositie ten opzichte van reguliere woningzoekers.
Na het doorgeven van uw personalia en woonwensen, houden wij u als eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod. 
Stap 2
U ontvangt gematchte woningen exclusief per mail, vóór plaatsing op Funda!
Wanneer Westeneng Makelaardij een woning in de verkoop krijgt, matchen wij deze met de woningzoekers van Woningmatch. Juiste match? U ontvangt de woning exclusief per mail, ruim voor plaatsing op Funda. 
Stap 3
De juiste match?
Bel snel voor een bezichtiging!
Past de woning in de mailbox bij uw woonwensen? Bel dan snel voor een bezichtiging met één van de makelaars van Westeneng Makelaardij. Zij informeren u volledig over de woning en over het eventuele aankoopproces. 
Stap 4
Gefeliciteerd! Woningmatch is weer een woningzoeker van dienst geweest.
Weet u na de bezichtiging zeker dat u uw (t)huis gevonden heeft? Dan bent u, na een geslaagde onderhandeling, de gelukkige koper. Opnieuw is er een woning succesvol verkocht via Woningmatch!
Vérkopen via Woningmatch?
Vraag gratis waardebepaling en advies aan

Optie 1  aanbevolen

Bij u thuis


Overweegt u uw woning te verkopen en wenst u een maatwerkadvies specifiek voor uw persoonlijke situatie? Vraag dan direct een vrijblijvend verkoopadvies gesprek aan met één van de makelaars van Westeneng Makelaardij. Zij adviseren u graag over de waarde, het matchresultaat met het aantal woningzoekers van Woningmatch en de verkoopmogelijkheden van uw woning. Plan de afspraak telefonisch of via WhatsApp.

Optie 2

Online


Oriënteert u om uw woning te verkopen en kiest u nog niet voor maatwerkadvies? Vraag dan hier vrijblijvend een online verkoopadvies aan. Binnen 3 werkdagen ontvangt u van ons een verkoopadvies met een indicatieve waardebepaling en het matchresultaat met het aantal woningzoekers van Woningmatch voor uw woning. Voor maatwerkadvies en een nauwkeurige waardebepaling adviseren wij u om voor optie 1 te kiezen.

Janneke en Wim van Keulen
“We zijn reuzeblij met Woningmatch bij Westeneng!”“In nog geen 2 weken tijd hadden we via Woningmatch onze droomwoning gevonden. En als klap op de vuurpijl vond Westeneng Makelaardij met Woningmatch ook de juiste koper voor ons huis.”


 Kopers van Herfsttuin 23  
 Verkopers van Patrijzenhof 9  

Gerjanne en Mariska Palm
“Wij zijn heel tevreden over de manier van werken!”"Dankzij de goede en snelle service van Woningmatch en het brede netwerk van Westeneng Makelaardij was ons huis heel snel verkocht. Wij zijn heel tevreden over de manier van werken!"


Verkopers van Tesselschadestraat 14  

Nico en Marion van Wingerden

“Onze woning is dankzij Woningmatch
supersnel verkocht!”

“Wij zijn erg positief over de werkwijze van Woningmatch. Logisch ook, want onze woning is dankzij Woningmatch super snel verkocht!”


 Verkopers van Schijndelaarlaan 60  

Familie Wassink

“Uniek concept!”

“Dankzij het unieke concept van Woningmatch én de kennis van de lokale woningmarkt van de makelaars hebben wij onze woning snel verkocht! Binnen drie weken hadden we onze woning verkocht en een nieuwe woning gekocht met Henk als aankoopmakelaar. Goede dienstverlening van een superteam!”


 Verkopers van Knottenbeltlaan 19  

Nienke van de Biezen

“Woningmatch was een goede keuze”“De makelaars van Westeneng brengen het warme, persoonlijke gevoel wat zo belangrijk is op de juiste manier. Mede dankzij Woningmatch was mijn woning binnen een week verkocht. Ik heb de juiste keuze gemaakt door voor Woningmatch en Westeneng te kiezen.”


 Verkoper van Wijnbergenlaan 47  

Familie van Amerongen

“Een fantastisch concept voor alle woningzoekenden”“Onze nieuwe woning werd via Woningmatch aangeboden door Westeneng Makelaardij. Woningmatch is voor de woningzoekende een fantastisch concept. Hartelijk dank voor de snelle en professionele behandeling.”


 Kopers van Knottenbeltlaan 19  

"Door onze efficiente en geheel nieuwe werkwijze kunnen wij woningzoekers en woningverkopers veel beter aan elkaar verbinden dan de gemiddelde makelaar."
Pauline en Mathilda, secretaresses wonen

Recent verkocht via Woningmatch!
Verkocht o.v.
Verkocht o.v.
Verkocht o.v.
Verkocht o.v.
Verkocht o.v.
Verkocht o.v.
Verkocht
Verkocht
Verkocht
Verkocht