Referenties

Opdrachtgevers over WoningmatchHoe mooi het concept Woningmatch ook is, niets vertelt meer over ons dan de referenties. Houd deze pagina in de gaten, want hier zullen regelmatig nieuwe referenties geplaatst worden. En we zijn altijd benieuwd naar uw ervaringen!


Roy Schaap

“Snel schakelen
zit in de genen”

“Al langere tijd staan wij ingeschreven als woningzoeker in Woningmatch. Met deze dienst brengt Westeneng mij altijd goed en snel op de hoogte van nieuw woningaanbod. Als particuliere belegger bouwen wij aan een portefeuille met appartementen in het betaalbare segment. De actieve, correcte en snelle wijze van werken van Westeneng staat ons goed aan.”

Stefan en Nanja Koudijs

“Droomwoning
gevonden”

Bij Woningmatch staan duizenden mensen ingeschreven die een huis zoeken, onder wie Stefan en Nanja. Een paar jaar geleden vonden we via Woningmatch het huis van onze dromen in de wijk Vliegersveld, maar toen werden we helaas overboden. Makelaar Henk Westeneng was ons nog niet vergeten toen de eigenaar van diezelfde jarendertigwoning onlangs aangaf dat hij overwoog om zijn tweekapper weer te verkopen. De verkoop was snel rond!  ”

Johan en Mariska Lodewijk

“Een echte
VIP-behandeling”

Wij stonden al vanaf het begin ingeschreven als woningzoekende bij Woningmatch. Wij zijn jaren goed op de hoogte gehouden van nieuw aanbod en vonden het erg prettig om als eerste op de hoogte te zijn. Uiteindelijk hebben wij een nieuwbouwwoning gekocht via een andere makelaar. Maar uiteraard is onze woning via Westeneng verkocht. Je ziet Westeneng overal en met hun dienstverlening lopen zij voorop, dat zie je aan een dienst als Woningmatch.​​​​​​​"