Opdrachtgevers over Woningmatch

Hoe mooi het concept Woningmatch ook is, niets verteld meer over ons dan de referenties. Houd deze pagina in de gaten, want hier zullen regelmatig nieuwe referenties geplaatst worden. En we zijn altijd benieuwd naar uw ervaringen!

Dick en Henriëtte Bouw

“Kennis van zaken en korte lijnen!”

“Binnen een half uur nadat we een bod gedaan hadden kregen we bericht terug: 'De deal is rond'.  Zo kan het gaan, Westeneng heeft laten zien heel snel te kunnen schakelen. Een makelaar met kennis van zaken en korte lijnen. Wij vonden het erg prettig continu met dezelfde contactpersoon te spreken."


 Verkopers van Ambrosius van Ommerenlaan 36 

 Kopers van Zr. J.H.D. Vermeulenstraat 5 

Paul Ruijters en Gwendolyn Hop

“Mooie manier voor snel contact!”

“Alles is naar volle tevredenheid verlopen, bij Westeneng Makelaardij draait het om openheid, vriendelijkheid en professionaliteit. Wij adviseren verkopers vooral voor Woningmatch te kiezen: het is een mooie manier om snel in contact te komen met belangstellenden.”


 Verkopers van Kraaikoplaan 46 

 Kopers van Egge 22 

Renzo en Mariska Kok
“Prettige, gezellige en snelle samenwerking”Renzo en Mariska verhuisden in hun eigen buurt. Van een middenwoning naar een hoek met mogelijkheden. “Onze eigen woning hebben we heel snel verkocht, binnen tien minuten was de deal rond. We rekenden op een snelle en gezellige samenwerking en dat is het ook geworden. Niets dan lof!”


Verkopers van Hackfortlaan 21

Familie Wassink

“Uniek concept!”

“Dankzij het unieke concept van Woningmatch én de kennis van de lokale woningmarkt van de makelaars hebben wij onze woning snel verkocht! Binnen drie weken hadden we onze woning verkocht en een nieuwe woning gekocht met Henk als aankoopmakelaar. Goede dienstverlening van een superteam!”


 Verkopers van Knottenbeltlaan 19  

Familie van Amerongen

“Een fantastisch concept voor alle woningzoekenden”“Onze nieuwe woning werd via Woningmatch aangeboden door Westeneng Makelaardij. Woningmatch is voor de woningzoekende een fantastisch concept. Hartelijk dank voor de snelle en professionele behandeling.”


 Kopers van Knottenbeltlaan 19  

Janneke en Wim van Keulen
“We zijn reuzeblij met Woningmatch bij Westeneng!”“In nog geen 2 weken tijd hadden we via Woningmatch onze droomwoning gevonden. En als klap op de vuurpijl vond Westeneng Makelaardij met Woningmatch ook de juiste koper voor ons huis.”


 Kopers van Herfsttuin 23  
 Verkopers van Patrijzenhof 9  

Nico en Marion van Wingerden

“Onze woning is dankzij Woningmatch
supersnel verkocht!”

“Wij zijn erg positief over de werkwijze van Woningmatch. Logisch ook, want onze woning is dankzij Woningmatch super snel verkocht!”


 Verkopers van Schijndelaarlaan 60  

Gerjanne en Mariska Palm
“Wij zijn heel tevreden over de manier van werken!”"Dankzij de goede en snelle service van Woningmatch en het brede netwerk van Westeneng Makelaardij was ons huis heel snel verkocht. Wij zijn heel tevreden over de manier van werken!"


Verkopers van Tesselschadestraat 14  

Robin en Conja Daamen
“Zeer blij met onze nieuwe woning via Woningmatch!”“Wij stonden al enige tijd ingeschreven bij Woningmatch. Toen de woning aan de Ambon via Woningmatch voorbij kwam wisten we zeker, dit is voor ons de perfecte woning op een hele mooie locatie. De aankoop verliep vlot en de communicatie met Westeneng was goed. Wij zijn dan ook zeer tevreden over het prettige contact met het team van Westeneng."