Vérkopen via Woningmatch?
Vraag gratis waardebepaling en advies aan

Optie 1  aanbevolen

Bij u thuis


Overweegt u uw woning te verkopen en wenst u een advies specifiek voor uw persoonlijke situatie? Vraag dan direct een vrijblijvend verkoop advies gesprek aan met één van de makelaars van Westeneng Makelaardij. Zij adviseren u graag over de waarde van uw woning en de verkoopmogelijkheden via Woningmatch en Westeneng Makelaardij. Plan de afspraak telefonisch of via WhatsApp.

Optie 2

Online


Orienteert u om uw woning te verkopen of wilt u online advies? Vraag dan hier vrijblijvend een online verkoopadvies aan. Binnen 1 á 2 werkdagen ontvangt u van ons een verkoopadvies met een indicatieve waardebepaling en het matchresultaat met het aantal woningzoekers van Woningmatch voor uw woning. Indien de online aanvraag ontoereikend is voor een juist verkoopadvies, zal de makelaar contact met u opnemen voor een bezichtiging van uw woning (bij voorkeur zelfstandig).

Kies voor Woningmatch en ontvang een
GRATIS VERKOOPSTYLING

Een optimale presentatie van uw woning op Woningmatch of Funda zit 'm in de kleine dingen. Een woningstyliste helpt u, voordat de langskomt, bij het overbrengen van de juiste sfeer. Vraag voor 31 oktober 2020 een waardebepaling aan via Woningmatch, breng uw woning bij ons in de verkoop en u ontvangt een gratis verkoopstyling van een ervaren styliste.


Deze actie geldt alleen voor waardebepalingen die tussen 17 september en 31 oktober 2020 via www.woningmatch.nl/waardebepaling worden aangevraagd. Om te profiteren van de verkoopstyling moet de woning in 2020 in de verkoop worden gebracht bij Westeneng Makelaardij.


Waarom energie steken in het stylen van een huis dat u toch gaat verkopen?


Het antwoord is eigenlijk heel simpel. Als de woning er strak en mooi uitziet, is men bereid er meer geld voor te betalen.

Bij het verkopen van uw huis heeft u geen tweede kans voor een eerste indruk. Zo lang u in uw huis woont, moet het bovenal een thuis zijn. Maar zodra uw huis de verkoop in gaat, wordt het een product. Voor potentiele kopers is het lastig door uw versie van een ‘thuis’ heen te kijken. Ze verliezen dan wellicht de mogelijkheden van de woning ten opzichte van hun eigen wensen uit het oog.


Door uw huis zo neutraal en strak mogelijk te presenteren op internet, showt u mogelijke kopers direct al de pluspunten van uw huis, in plaats van pas bij een bezichtiging. Het kan voor een geïnteresseerde maar zo de doorslag geven om een afspraak voor een bezichtiging te maken.


Een verkoopstylist weet precies hoe de woning zo aantrekkelijk mogelijk gemaakt kan worden voor een zo groot mogelijke doelgroep en neemt u ook de uitvoering daarvan uit handen.


Uw woning wordt ‘neutraal’ gemaakt. De sterke punten van de vertrekken worden geaccentueerd, de knelpunten aan het zicht onttrokken. Dit gebeurt bijvoorbeeld door het aanpassen van de indeling, goed doordacht kleurgebruik en het creëren van ruime zichtlijnen.


De ervaring leert inmiddels dat woningen die gestyled zijn door een verkoopstylist sneller en tegen een hogere prijs verkocht worden. U krijgt de investering dus zeker terug!


De voordelen kort op een rijtje:

→ Meer kijkers online ten opzichte van andere woningen
→ Een grotere kans op bezichtigingen
→ Meer kans op een snellere verkoop
→ Een betere verkoopprijs
→ Minder snel noodzaak te moeten zakken met de prijs


Ik hoop u, samen met Westeneng Makelaardij, te mogen helpen om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken bij de verkoop van uw woning. Wie weet tot ziens!


Petra van Kruistum

www.mooihuisstyling.nl