Vérkopen via Woningmatch?
Vraag gratis waardebepaling en advies aan

Optie 1  aanbevolen

Bij u thuis


Overweegt u uw woning te verkopen en wenst u een advies specifiek voor uw persoonlijke situatie? Vraag dan direct een vrijblijvend verkoop advies gesprek aan met één van de makelaars van Westeneng Makelaardij. Zij adviseren u graag over de waarde van uw woning en de verkoopmogelijkheden via Woningmatch en Westeneng Makelaardij. Plan de afspraak telefonisch of via WhatsApp.


Gezien de huidige omstandigheden rond het Coronavirus adviseren wij u momenteel om een online waardebepaling aan te vragen.

Optie 2

Online


Onze werkwijze is aangepast door de genomen maatregelen in de bestrijding tegen de verspreiding van het Coronavirus. Daarom bevelen wij juist nu de online waardebepaling aan. Orienteert u om uw woning te verkopen of wilt u online advies? Vraag dan hier vrijblijvend een online verkoopadvies aan. Binnen 1 á 2 werkdagen ontvangt u van ons een verkoopadvies met een indicatieve waardebepaling en het matchresultaat met het aantal woningzoekers van Woningmatch voor uw woning. Indien de online aanvraag ontoereikend is voor een juist verkoopadvies, zal de makelaar contact met u opnemen voor een bezichtiging van uw woning (bij voorkeur zelfstandig).

3 doorslaggevers voor verkopen via Woningmatch

​​​​​​​

01

U profiteert van het meest complete en meest actuele woningzoekersbestand
van Woningmatch

​​​​​​​

02

U profiteert van een aantrekkelijker tarief dankzij de efficiënte
werkwijze van
​​​​​​​Woningmatch

​​​​​​​

03

U profiteert door dit geoptimaliseerde verkoopsysteem eerder van een voorspoedig verkoopproces

​​​​​​​